schep met strooizout

Tijd om je leven wat makkelijker te maken! Hoe? Door middel van een heleboel gadgets voor in je huis & tuin waar je waarschijnlijk nog niets van wist. Wil je weten welke deze zijn? Lees het hier!

Mini stofzuiger

Een stofzuiger hebben we allemaal, maar wist je dat er ook één bestaat in een heel klein formaat? Nu denk je waarschijnlijk: waarom heb ik een mini stofzuiger nodig? Wel het vierkante stofzuigertje kan vaker van pas komen dan je denkt. Zo eten vele mensen nu vaak aan hun bureau. Een beetje te veel gekruimeld? Pak dan even je stofzuiger. Hetzelfde geldt ook voor je eettafel en aanrecht. Geef het een kans!

Zoutstrooier

Deze praktische gadget zal je waarschijnlijk enkel in de winter gebruiken. Zoutstrooiers zorgen ervoor dat eens het gesneeuwd heeft, je het zout gelijkmatig kan verdelen over je oprit of paadjes in je tuin. Gedaan met het vallen op je oprit nadat er een stevige pak ijs op ligt. Wist je trouwens dat je best preventief strooit, dus alvorens het sneeuwt, in plaats van erna? Op deze manier heb je minder zout nodig.

Drijvende drank koeler

Nu een praktische gadget voor de zomer! Personen die een zwembad hebben, kennen het maar al te goed. De zomer begint eraan te komen, maar het zwembad moet nog eerst een hele opkuis krijgen alvorens je een frisse duik kan nemen. Eens je dus het zwembadzout in het water hebt gegoten om het zwembad te desinfecteren en schoon te maken, kan je beginnen aan je zwemsessies. Wil je deze nog beter maken? Koop dan een drijvende drank koeler. Dit gadget zorgt voor gekoelde drankjes terwijl je aan het relaxen bent in het zwembad. Je kan het ook perfect meenemen op vakantie! Zin in een lekker fris biertje of colaatje? Je hoeft niet meer naar de ijskast te wandelen, je kan gewoon in het zwembad blijven drijven.

Bruiswatertoestel

Dit apparaat is al wel iets bekender op de markt, toch is het een praktisch hulpmiddeltje om je leven weer nét dat tikkeltje makkelijker te maken. Het bruiswatertoestel zorgt ervoor dat je nooit meer plastic flessen bruiswater moet kopen, waardoor je je steentje bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Hoe werkt het? Je koopt het toestel met herbruikbare waterflessen én CO2-flessen in de winkel. Het CO2 sluit je aan op het apparaat en het is al volledig gereed. Vul je herbruikbare waterflessen en voeg er CO2 aan toe. Je hebt zonet spuitwater gemaakt, hoera!