vrouw thuis koffie aan het maken met een koffiemachine

Luxueus leven is de droom voor veel mensen. Maar we gaan er meestal van uit dat luxueus leven onbetaalbaar is. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Door slim te kiezen kan je een doodgewone woning heel wat luxueuzer maken zonder dat het je fortuinen kost. Denk aan kleine ingrepen met een groot effect. 

Luxe is relatief. Wat de één luxueus vindt, vindt de ander maar niets. Het gaat er dus om dat je goed weet wat jij luxueus vindt. Vind je het luxueus om een cinema-effect te hebben wanneer je televisie kijkt? Dan is een goed surround systeem geen overbodige luxe voor jou. Vind je een hot tub echt het summum van luxe? Er zijn intussen heel wat betaalbare exemplaren op de markt. 

Een klein beetje luxe

Luxe draait om welzijn. Het is niet iets wat je écht nodig hebt, maar wel iets waar je elke dag weer van kan genieten. Zulke pleziertjes zijn belangrijk voor je welzijn en dus is het belangrijk om te investeren in kleine luxerijtjes. Kleine dingen die je elke dag gelukkig maken. 

Koffieliefhebbers kunnen elke dag weer gelukkig worden van een goede koffiemaker. Mensen die moeilijk uit bed geraken, genieten misschien wel van een regendouche in de ochtend. Iets waardoor het alledaagse minder modaal wordt. Iets luxueus. 

Een doodgewoon huis vol luxe

Heb je een heel gewone woning maar zou je best wel wat meer luxe in huis willen? Daar hoef je heus geen grote werken voor uit te voeren. Met een aantal kleine ingrepen kom je al een heel eind. Door materialen te kiezen die luxueus aanvoelen, kan je zelfs de meest normale kamer een luxueuze uitstraling geven. 

Een kale woonkamer geef je meteen een andere uitstraling met een hoogpolig tapijt. Een badkamer geef je een moderne, luxueuze uitstraling met een nieuwe kraan aan de lavabo. Een gouden kraan of eentje in matzwart. Een slaapkamer kleed je gemakkelijk aan met kwalitatief beddengoed, nachtlampen en een elegante stoel in de hoek. 

Luxe is comfort

Het hoeft niet duur te zijn. Het hoeft er niet protserig of opvallend uit te zien. Nee, luxe draait om comfort en wat jij comfortabel vindt, vindt iemand anders misschien maar niets. Maar wat een ander denkt, doet er niet toe. Je kleedt jouw huis aan voor jezelf. Je kiest de kleine luxerijen voor jezelf. 

Investeer in je welzijn. Trakteer jezelf op iets waar je jarenlang van zal genieten. Iets waar je elke dag weer gelukkig van wordt. Want dat is luxe. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here