badkamer renovatie

Is het tijd om de badkamer te renoveren, maar weet je niet goed wat voor stijl je wilt? Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het inrichten van de badkamer. Waar de één houdt van strak en modern, ziet de ander liever wat kleur in combinatie met houten meubels. Net als bij alle andere producten, zijn er ook voor de badkamer jaarlijks nieuwe trends te vinden. Je kunt hier natuurlijk helemaal op in gaan en een bepaalde trend volgen, maar ook dingen met elkaar combineren. Het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt en graag in de badkamer komt! Wat de trends voor dit jaar zijn, lees je in dit artikel.

Ga voor een wellness in je badkamer

Een badkamer renovatie kost behoorlijk wat tijd, en dus wil je ook dat het eindresultaat perfect is. iedereen houdt ervan om volledig te kunnen ontspannen, en dat doe je het beste in een wellness. Ga jij je badkamer opknappen, bouw er dan direct je eigen wellness van, zodat je hier iedere dag van kunt genieten! Het belangrijkste is rust en sereniteit, dus ga geen drukke en felle kleuren gebruiken. Wat er zeker niet mag ontbreken in je eigen spa, is een heerlijke grote regendouche, het liefst met meerdere functies op het paneel en massagestralen, en natuurlijk een lekkere sauna. Deze laatste hoeft vaak niet eens zo veel ruimte in te nemen, er zijn ook cabines die perfect in een hoek passen.

Kleur bekennen

Wil je graag iets van kleur aanbrengen, maar weet je niet goed welke kleur zou passen in een badkamer? Eén van de trends van dit jaar is aardse kleuren gebruiken in de badkamer. Dit deden we eerder al in de woonkamer en in de slaapkamer, maar nu kan het dus ook in de badkamer. Bij aardse kleuren kun je denken aan bruin, terracotta en zand, welke je combineert met natuurlijke materialen en planten die geschikt zijn voor de badkamer. Ga je liever voor iets dat meer uitgesproken is? Kies dan voor mooie Marokkaanse tegels in combinatie met nissen in de buurt, mozaïek en gouden kranen. Zo zorg je voor een mooie badkamer in de stijl van de Middellandse Zee.

De badkamer renoveren in Japandi stijl

Misschien heb je nog nooit van Japandi gehoord, dat kan goed. Het is een stijl met een mix van invloeden uit Japan en Scandinavië. Dit zorgt voor een mooie, rustige badkamer met lichte kleuren op de muur, natuurlijke meubels en organische vormen. Denk hierbij vooral aan lichte houtsoorten en gevlochten riet. Ook een ronde wastafel doet het hier perfect, net als een asymmetrische spiegel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here