Er zijn elk seizoen wel meerdere trends te vinden als het gaat om het interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren die je wel of niet op je muur aan kunt brengen, verschillende meubels en accessoires en de technische gadgets. Maar wat ook vaak voorbij komt, zijn trends voor de aankleding van de muren. Hierbij gaat het dus niet alleen om welke kleur je het beste kunt gebruiken en welke behangprint het helemaal is dit seizoen, maar ook wat je aan de muur kunt hangen.

In één keer klaar met de fotowand

Een echte trend op dit moment is de fotowand. Het grote voordeel hierbij is dat jij de wand zo groot maakt als je zelf wilt, waardoor je in één keer klaar bent met de aankleding van de muur. Uiteraard is het wel belangrijk dat de foto’s je aanspreken en bij je interieur passen, daarom kun je kiezen uit ontzettend veel verschillende foto’s. De fotowand maak je dus helemaal naar eigen smaak en hoeft daarna alleen nog maar opgehangen te worden.

Het leuk aan een fotowand is, dat je eenvoudig kan afwisselen. Wil je niet alleen maar mooie foto’s maar ook inspirerende quotes? Dan is dat zeker mogelijk! Abstracte foto’s in combinatie met dieren- en natuurfoto’s? Kan ook gewoon! Zo creëer jij jouw eigen ideale fotowand.

Liever iets minder groots?

Vind je die verschillende posters wel leuk, maar zie je een fotowand niet zo zitten? Of heb je al verschillende dingen aan de muur hangen en ben je bang dat het met een fotowand te vol raakt? Dan kun je uiteraard ook kiezen voor losse posters. Het voordeel hierbij is dat je ze niet persé aan de muur hoeft op te hangen, maar bijvoorbeeld ook de deur op kan fleuren.

Ook bij de posters heb je een ruime keuze. Of je nou op zoek bent naar een mooie quote, abstracte kunst, natuurlijke plaatjes of foto’s van dieren, het kan allemaal. En hiermee ben je natuurlijk niet beperkt tot alleen de woonkamer, maar kun je ze ook in de slaapkamer of op het toilet ophangen. Met een fotowand is dit net wat lastiger, dus hiervoor zijn de posters ideaal.

Genieten van de posters op andere plekken

Heb jij je eigen thuiskantoor en zou je deze graag wat gezelliger willen maken? Dan zou je hier prima een fotowand op kunnen hangen. Je kunt ook kiezen voor een kleine fotowand als je niet zoveel ruimte hebt. Vind je dit niet mooi? Kies dan voor één of meerdere posters, bijvoorbeeld met mooie quotes. Deze kun je uiteraard ook gebruiken in je caravan of vakantiehuisje. Kies dan bijvoorbeeld voor mooie zomerse plaatjes of natuurfoto’s voor dat echte vakantiegevoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here