trampoline in de tuin

De zomer komt er bijna aan. Sommige dagen voelen net iets warmer aan dan de andere. Hierdoor wordt je in je onbewustzijn klaargemaakt voor het heerlijke zomerse weer. Dit is het moment wanneer jij je tuin summer ready wil maken. Daar kunnen wij je mee helpen! Bij ons kom je achter de allerleukste tuinaccessoires, die trouwens ook heel ideaal zijn wanneer je kinderen hebt. Ben jij ook benieuwd welke mooiste spulletjes jij deze zomer in jouw tuin moet hebben? Lees er hier meer over.

Trampolines

Trampolines heb je in verschillende vormen en formaten. Een ronde trampoline wordt gezien als de veiligste trampoline vorm. Dit komt omdat de middelpunt ervoor zorgt dat je niet snel van de rand of springt. Daarnaast zijn de trampolines in verschillende maten beschikbaar. De keus voor het formaat, hangt meestal af van de ruimte die je hebt en wie de trampoline gaat gebruiken. Om de veiligheid van jezelf of je kinderen te waarborgen, kun je veiligheidsaccessoires bij je trampoline aanschaffen. Denk hier aan een veiligheidsnet of veiligheidstegels.

Soorten trampolines

Er zijn ook verschillende soorten trampolines. Zo heb je trampoline die op poten staan, inground trampolines en ground level trampolines. De trampolines op poten, de naam zegt het al, zijn wat hogere trampolines doordat zij op een standaard staan. Trampolines op poten zijn heel geschikt wanneer je een veiligheidsnet wil plaatsen. Een inground trampoline wordt in de grond van de tuin gegraven, meestal heeft deze een kleine opstap verhoging. Een ground level trampoline is een trampoline die zo dicht mogelijk tegen de grond staat, waardoor je het gemakkelijk kunt betreden.

Alternatief voor trampolines

Wil je liever een zachtere alternatief voor een trampoline. Dan zijn springkussens een oplossing. In vergelijking tot trampolines, zijn springkussens geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het nadeel is dat springkussens vaak in grotere formaten worden aangeboden. Daarom worden deze ook vaak voor feestjes gebruikt. Er zijn drie formaten springkussens, namelijk klein, middelgroot en groot. De keuze voor de springkussen hangt af voor welke gelegenheid het wordt gebruikt en hoeveel ruimte je hebt.

Kortom, wil je de leukste spullen in je tuin? Dan is de aankoop van een trampoline ideaal. Niet alleen als je kinderen hebt, maar ook voor jezelf. Er zijn verschillende soorten trampolines, vormen en formaten. De keus hangt af van het doel waar het voor wordt gebruikt. Wil je liever een zachter alternatief? Dan kun je ook overwegen een springkussen in huis te brengen. Ook deze zijn te vinden in verschillende vormen en formaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here